WAT WE DOEN

Bij De Partners in Breda doen we alles wat iedere andere notaris doet. Maar dan anders. Dat begint al met onze samenwerkingsvorm. Een notaris en een fiscalist die samen een kantoor runnen, is allesbehalve traditioneel. Wij vinden het niet meer dan logisch. Want elke handtekening die u zet, heeft fiscale gevolgen. En waarom daar niet meteen zo gunstig mogelijk mee afrekenen?

Ook loopt u bij ons het risico eindelijk te begrijpen hoe het zit. Daar halen we namelijk alles voor uit de kast. We maken de zaken met liefde en plezier, en soms met het nodige teken- en acteerwerk, kraakhelder. In de taal die u spreekt en in de tijd die daarvoor nodig is. Met resultaat: in het meest transparante pand van Breda wordt regelmatig het licht gezien.

Nog een unicum: wij doen niet aan ondergeschoven kindjes. We geven onze koters,  familiepraktijk, ondernemingsrecht en onroerend goed, alle liefde, tijd en aandacht die ze verdienen. Daar kunt u op rekenen. Bovendien hebben we estate planning weer op de notariële kaart gezet en geven we tevens fiscaal/financieel advies als u met een scheiding te maken heeft. Dit laatste speelt zowel wanneer we als partij-adviseur optreden, ingeval van een scheiding middels een mediator, alsmede ingeval van een Collaborative Divorce (overlegscheiding). En dat alles zowel bij nationale als internationale vraagstukken, bijvoorbeeld als u een zogeheten “Nederbelg” bent.

Voor estate planning en fiscaal advies bij scheiden kunt u behalve op ons kantoor in Breda.

Genootschap van Estate Planners

Trots delen wij met u, dat namens De Partners Ingrid van Kasteren deel uitmaakt van het prestigieuze genootschap van ervaren estate planners (GEP)!

Het Genootschap van Estate Planners (GEP) is een prestigieuze organisatie van ervaren estate planners. Het GEP stelt zich ten doel het bevorderen van de kwaliteit van de beroepsuitoefening op het gebied van estate planning van haar leden.

Daarnaast stelt het GEP zich open voor een adviseursrol in het wetgevingsproces.

Pas na daartoe te zijn uitgenodigd dan wel door één van de leden voorgedragen aan het bestuur, kan een ervaren estate planner lid worden van het GEP. De desbetreffende estate planner dient – alvorens te kunnen worden voorgedragen – over zeer ruime en brede ervaring op het gebied van estate planning beschikken.

 

> TERUG