Testamenten

De Partners in Breda is uw partner als het gaat om het opstellen van een testament. Wanneer er kinderen zijn dan is het verstandig om uw zaken goed geregeld te hebben voor het geval u komt te overlijden. Bent u gehuwd, dan voorziet de wet al voor in deel in de bescherming van de echtgenoot. Maar wanneer u ongehuwd samenwoont, dan deelt uw partner volgens de wet niet mee bij uw erfenis. Voorkom dat de kinderen na uw overlijden uw partner kunnen dwingen om het huis te verkopen.

Zowel voor gehuwde ouders als ongehuwde ouders geldt dat voor de kinderen beschermende bepalingen kunnen worden vastgelegd in een testament. Denk bijvoorbeeld aan een voogdijregeling, een bewindregeling of een clausule voor het geval uw kind later gaat scheiden.

Ook geldt voor zowel gehuwde als ongehuwde ouders dat door het maken van een testament de fiscale gevolgen van het overlijden het meest optimaal geregeld kunnen worden.
Omdat een testament maar door één persoon gemaakt kan worden en we niet weten wie van beide partners als eerste komt te overlijden, worden doorgaans twee testamenten gemaakt, voor elke partner één.
Ook wanneer er (nog) geen kinderen zijn, kan het raadzaam zijn om een testament te maken, bijvoorbeeld om alleen uw partner tot erfgenaam te benoemen of om bepaalde familieleden uit te sluiten van erfgenaamschap.

Wij zijn u graag van dienst bij het opmaken van een Testament.

U kunt hierover een brochure of een offerte aanvragen.

Brochure aanvragenOfferte aanvragen

De heerMevrouw

Naam:*

Adres:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Telefoonnummer:*

E-mail:*

Hoe hebt u ons gevonden:

Opmerkingen:

> TERUG