PRENUPS

Huwelijkse voorwaarden, maar dan anders, vandaar door ons ook wel ‘Prenups’ genoemd.

Bij De Partners wordt uw overeenkomst geen technisch stuk uit de printer, maar een persoonlijk verhaal over uw verwachtingen van de relatie. Duidelijkheid over hoe u elkaar wilt verzorgen en beschermen, maar ook heel concreet over misschien lastiger te voorziene situaties, bijvoorbeeld wie gaat er voor de kinderen zorgen als die er komen.

Ingrid van Kasteren kijkt naar de belangen van u beiden in het verhaal en gebruikt uw taal. Het voordeel wanneer u uw eigen woorden terugleest in de akte, is dat u zich meer bewust bent van de inhoud daarvan. Het zal dan gemakkelijker zijn om de gemaakte afspraken na te leven, waardoor minder snel onenigheid ontstaat. Kortom: de juridisch beste voorbereiding op een duurzame relatie!

Ingrid van Kasteren maakt moeilijke punten bespreekbaar en zorgt dat ze worden opgelost en geen struikelblok vormen. De ervaring leert dat dit vooral kan spelen bij het aangaan van een tweede huwelijk of bij ongelijke vermogenssituaties.

De Partners weet dat nog altijd bij veel ondernemers het misverstand leeft dat de echtgenoot nooit aanspraak kan maken op (de waarde van) de zaak ingeval van echtscheiding “want er zijn toch huwelijkse voorwaarden!”. Dit zal u bij De Partners niet gebeuren: wij laten u de deur niet uitgaan voordat u het snapt en er exact staat wat u bedoelt!

> TERUG