Partnerschapsvoorwaarden

Hetzelfde als huwelijkse voorwaarden, alleen partnerschapsvoorwaarden genoemd, omdat u een geregistreerd partnerschap met elkaar aangaat in plaats van een huwelijk.

Bij De Partners wordt uw overeenkomst geen technisch stuk uit de printer, maar een persoonlijk verhaal over uw verwachtingen van de relatie. Duidelijkheid over hoe u elkaar wilt verzorgen en beschermen, maar ook heel concreet, bijvoorbeeld wie gaat er voor de kinderen zorgen als die er komen. Als notaris kijk ik naar de belangen van u beiden in het verhaal. Het voordeel wanneer u uw eigen woorden terugleest in de akte, is dat u zich meer bewust bent van de inhoud daarvan. Het zal dan gemakkelijker zijn om de gemaakte afspraken na te leven, waardoor minder snel onenigheid zal ontstaan. Kortom: een grotere kans op een duurzame relatie!

Mocht u overigens plannen hebben om in de toekomst in het buitenland te gaan wonen, dan is het raadzaam om vooraf informatie in te winnen of het betreffende land waar u wilt gaan wonen het geregistreerd partnerschap erkent. Sommige landen erkennen zelfs een huwelijk niet, indien het een latere omzetting betreft van een geregistreerd partnerschap in een huwelijk.

Wij zijn u graag van dienst bij het opmaken van de Partnerschapsvoorwaarden.

U kunt hierover een brochure of een offerte aanvragen.

Brochure aanvragenOfferte aanvragen

De heerMevrouw

Naam:*

Adres:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Telefoonnummer:*

E-mail:*

Hoe hebt u ons gevonden:

Opmerkingen:

> TERUG