Levenstestament/volmacht

Wie regelt uw zaken als u dat zelf niet (meer) kunt?

Een lang verblijf in het buitenland, een onverwachte opname in het ziekenhuis of geestelijke achteruitgang. Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u voor kortere of langere tijd, of misschien helemaal niet meer, zelf uw zaken niet kunt regelen.

Als u niets geregeld heeft, hebben uw naasten toestemming van de rechter nodig om uw huis te verkopen als u bijvoorbeeld kleiner wilt gaan wonen of dichter in de buurt van het verzorgingshuis waar uw echtgenoot is opgenomen. Ook bij hele praktische zaken als het opzeggen van uw telefoonabonnement kunt u tegen problemen aanlopen.

Een notariƫle volmacht of levenstestament kan een oplossing bieden. Hierin kunt u iemand aanwijzen die namens u zaken regelt.

U kunt ook nu al een volmacht of levenstestament laten opstellen die pas ingaat als u zelf uw belangen niet meer kunt behartigen, bijvoorbeeld omdat u met dementie te maken krijgt.

Wanneer u niets geregeld heeft, zal een rechter moeten bepalen wie u gaat vertegenwoordigen. U krijgt dan te maken met het zogenaamde meerderjarigenbewind en/of mentorschap. Een bewindvoerder moet voor elke belangrijke financiƫle beslissing toestemming vragen aan de rechter.

Door het opstellen van een volmacht of levenstestament kunt u zaken in eigen hand houden en, nog goed van geest, aangeven wat uw wensen zijn. Het kan gaan om wensen op financieel vlak, maar ook op het gebied van medische beslissingen of het doen van schenkingen.

Wij zijn u graag van dienst bij het opmaken van een Levenstestament/volmacht.

U kunt hierover een brochure of een offerte aanvragen.

Brochure aanvragenOfferte aanvragen

De heerMevrouw

Naam:*

Adres:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Telefoonnummer:*

E-mail:*

Hoe hebt u ons gevonden:

Opmerkingen:

> TERUG