(Landelijke) successen

Ingrid van Kasteren heeft de titel Ondernemende Vrouw 2011 gewonnen!

We waren al trots toen Ingrid genomineerd werd voor de landelijke titel van Ondernemende vrouw 2011, en nu zijn we nóg trotser! Ingrid heeft namelijk gewonnen! Op de website van LOF staat meer informatie over de strijd en Ingrids triomf. De winst is natuurlijk ook aan u en uw stem te danken! Dankzij u heeft Ingrid haar nominatie om weten te zetten in de verovering van de titel. Wij willen u heel erg bedanken voor uw steun!
PS Wilt u meer achtergrondinformatie? Op 22 juni 2011 was Ingrid te zien in de uitzending van Brabant Vandaag op Brabant 10 TV.
Bekijk dit YouTube filmpje om het interview alsnog te bekijken.

Tros Radar

In februari 2010 is notariskantoor De Partners benaderd door Tros Radar. Het bekende tv-programma zocht op dat moment iemand die over specifieke kennis beschikt op het gebied van schenken en erven en dan met name de daarbij behorende belastingwetgeving.

Ingrid van Kasteren van De Partners had al in het voorjaar van 2009 een artikel geschreven en gepubliceerd over een groot misverstand rondom het langstlevende testament. Dankzij de online publicatie van dit artikel, werd vervolgens Ingrid door Tros Radar benaderd om als deskundige haar professionele bijdrage te leveren aan het programma. Een geweldige buitenkans om via een veelbekeken programma professioneel advies te bieden aan miljoenen Nederlanders!

Voor meer informatie, neem contact op met De Partners

> TERUG